Generelle betingelser

Kursus - tilmelding og betaling

Når man har tilmeldt sig et modul vil man modtage en bekræftelse på optagelse. Efterfølgende vil der blive afsendt en faktura på modulafgiften, hvis ikke andet er aftalt. Når fakturaen er betalt rettidigt, er man sikret pladsen på holdet, tilmeldingen er således gensidigt bindende. Betales fakturaen ikke rettidigt, forbeholder Stjernekompasset sig retten til at tage deltagere ind fra en evt. venteliste
Deltagere kommer på holdene efter “først til mølle-princippet”.

Stjernekompasset forbeholder sig ret til at aflyse moduler, som ikke kan gennemføres pga. for få tilmeldinger. Hvis der mod forventning ikke er tilmeldinger nok til at gennemfører modulet, vil det betalte beløb blive refunderet.
Udebliver en deltager fra et modul refunderes modulafgiften, som udgangspunkt ikke..

Personlige betingelser

Man har som forældre ret til at oplyse Stjernekompasset om personlige hensyn for barnet/ den unge.
Med denne erklæring gives et samlet samtykke til at Stjernekompasset må indhente/behandle oplysninger. Herunder følsomme oplysninger.

• Børn med allergier/medicinbehov________________________________

• Billeder: mit barn må_______ må ikke______

• Særlige behov_____________________

Forsikringer

Stjernekompasset har naturligvis de lovpligtige forsikringer, der kræves, når man driver virksomhed. Dette dækker blandt andre Erhvervsansvarsforsikring, ansvarsforsikring mv.
Det er en forudsætning at barnet/ den unge har en gyldig ulykkesforsikring som er dækkende i forhold til given aktivitet.
Stjernekompasset er ikke ansvarlige for forsikring af fx tabte smykker eller andre bortkomne genstande, personskade eller hændelige uheld, som sker i forbindelse med vores aktiviteter.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Lad mig vise og fortælle hvad jeg kan hjælpe med
KONTAKT MIG

Stjernekompasset

Lindholm Havnevej 31

Fang mig direkte

Skriv en mail til mig

© Copyright Stjernekompasset 2021 – CVR: 42085421 – Generelle betingelser
Hjemmeside af Greatly.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram